ONDERHOUD

Auto onderhoud

Bij Autoservice HUISMAN staan we voor kwaliteit en veiligheid in auto onderhoud. Maar ook voor service, eerlijk advies en niet meer betalen dan nodig is.
Onze verantwoordelijkheid is de veiligheid van jouw auto. Wij overleggen en bespreken altijd eerst onze aanpak / mogelijkheden voordat we aan de slag gaan. Je weet altijd waar je aan toe bent!


Om de betrouwbaarheid van uw auto te kunnen verzekeren, is het verstandig om ten minste eens per jaar bij ons langs te komen voor een inspectie. Afhankelijk van de uitkomst hiervan wordt  bepaald of onderhoud nodig is, het soort onderhoud wordt bepaald en u krijgt een kostenindicatie. Hierbij nemen wij tevens uw wensen mee. Onze inspectie en advies is bij ons altijd geheel gratis!


Het is belangrijk dat uw auto in goede conditie is. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom voeren wij een uitvoerige controle uit aan uw auto bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring). Tevens wordt dan ook bekeken of uw auto geen onnodige uitstoot produceert. Zo voldoet uw auto ook aan de milieunormen.


Banden Service. Voor onderhoud en reparatie van alle banden kunt u bij ons terecht.Uiteraard kunnen wij u hierbij informeren en adviseren.Ook leveren wij een uitstekende service met een bijbehorende garantie.

 

 [metaslider id=25]

*   Inkoop
*   APK
*   Schade Taxatie
*   Laswerkzaamheden
*   Verkoop
*   Banden Service
*   Onderhoud